Home


Een jaar leren
voor een zo hoog mogelijke uitkering zonder sollicitatieplicht


Een leven lang gratis geld!


Volg bij ons de
Comp-tia A+ opleiding, zodat je als Wajonger of als student zonder arbeidsperspectief door kan stromen naar de WAO/IVA uitkering voor een fikse inkomstenverbetering
Dan heb je tot je pensioen 200.000 euro meer dan straks in de bijstand.

Minister Asscher heeft aangekondigd dat je met al die toekomstige robots, niet meer op een betaalde baan hoeft te rekenen. En dan kan je het straks als voormalig Wajonger of als student zonder arbeidsperspectief wel schudden. 
Nu de vraag; hoe kan ik mij opwerken in het uitkeringsfabriekje om een zo hoog mogelijk bedrag per maand in de wacht te slepen?
En opeens weet je het! Je stort jezelf in een arbeidsongeschiktheidsuitkering.(WAO)
Maar dat is wel even hard werken.

Werd je vroeger nog afgekeurd vanwege een lichamelijke of geestelijke beperking, wordt je nu percentueel afgerekend op het loon dat je zou kunnen verdienen ten opzichte van je uitkering. De WAO/WIA uitkering is 75% van het salaris dat je laatst verdiend hebt. Omdat je als Wajonger waarschijnlijk nog nooit gewerkt hebt, kom je niet in aanmerking voor de WIA  en dan zou het IVA worden. Met als basis het minimumloon.

Met een IVA-uitkering is je inkomen altijd minstens 75% van het WIA-maandloon.
Dit percentage wisselt niet en biedt dus financiële zekerheid.

Hoelang krijg ik een IVA-uitkering?
Als je situatie niet verandert, krijgt je de IVA-uitkering tot je de AOW-leeftijd bereikt.

Als we ervan uitgaan dat je normaliter het minimumloon krijgt van 1495,20 (2013) als je kan of wil werken, kan je met Comp-tia aan een afkeuringspercentage van 62-67% komen, omdat je daarmee  51.000 euro bruto per jaar kan verdienen. 4.590 per maand. Maar jouw werk is dan wel inmiddels door die robots overgenomen. Angst om alsnog voor een baan in aanmerking te komen, hoef je dan ook niet te hebben.

Je moet voor 35% minder aan inkomsten hebben, dan wat je met jouw opleiding normaal zou kunnen verdienen, om afgekeurd te worden.

Hieronder de jeugdloonstaffel als je zou werken voor het minimum loon

Heb je echter de Comptia opleiding gevolgd dan zou je vergelijkbaar loon 4.950 euro zijn. Ten opzichte van het minimumloon ben je dan voor 67,43 % afgekeurd.
Een ruime voldoende op je rapport voor die IVA uitkering.

Je kan dan ook met onze opleiding gedurende je niét werkzame leven zo’n  200.000 euro bruto extra binnenslepen ten opzichte van die bijstandsuitkering, en nog veel belangrijker; géén sollicitatieplicht, en ook geen vermogenstoets.

Een leven lang gratis geld en dat met 1 jaar inspanning.
Zie de onderstaande tabel.Maar je zal helaas altijd wel van die masochisten Wajongers houden, die perse willen werken. Ben jij zo'n onverbeterlijk type?
Klik dan hier.